Referenties

WebCreated heeft mij enorm geholpen met het opzetten van mijn website(s). Het persoonlijk contact en de vlotte reacties hebben ervoor gezorgd dat ik me thuis voel bij WebCreated. Als ondernemer doe ik er alles aan om mijn klanten met een fijn gevoel achter te laten. Een betrouwbare partij als WebCreated draagt hier absoluut aan bij. Al mijn klanten verwijs ik dan ook door naar deze prachtige hostingpartij.

L. Silva - Eigenaar - 24uurwebsite.nl

Destijds door WebCreated naar alle tevredenheid een website laten opzetten en inrichten. Op het moment heb ik twee webwinkels in dames sieraden, hierbij maak ik gebruik van opencart. De hulp die ik hierbij heb gekregen ben ik zeer over te spreken. De bereikbaarheid en snelheid hierbij zijn erg goed te noemen, kortom de klantgerichtheid is prima in orde. Het is een aanrader voor iedereen om producten af te nemen, met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

R. Broeren - Eigenaar - OorbellenDiscount.nl

Mijn eerste kennismaking met WebCreated is alweer een aantal jaar geleden. Vanaf het begin gelijk goed geholpen! Er is altijd hulp wanneer je het nodig hebt, je kunt 24/7 bij WebCreated terecht. Vakkundig, kwalitief goed, snelle servers, stabiel en nooit problemen. Kortom; Ik vind het fijn dat ik voor WebCreated heb gekozen en ik hoop nog jaren klant te blijven!

M. Zomer - Fotograaf/Eigenaar - MelissaZomer.com

Sinds 2009 verzorgen wij de exploitatie van SparenmetjeBeltegoed, een website welke de mogelijkheid bied om teveel aan beltegoed van een prepaid simkaart of abonnement te cashen en daarmee om te zetten in geld. Het geld kan vervolgens worden uitbetaald naar een bank- of girorekening. Inmiddels is er met dit concept meer dan € 30.000,- uitbetaald aan klanten.

SparenmetjeBeltegoed.nl

Bent u de volgende tevreden klant welke wij mogen verwelkomen?

Hier kan binnenkort uw referentie, naam en website staan vermeld! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.