Algemeen

Onderstaande is van toepassing op iedere pagina die onderdeel uit maakt van de website van WebCreated. Door gebruik te maken van de website stem je in met deze disclaimer. WebCreated spant zich in om de website zo zorgvuldig mogelijk op te maken en te beheren. Desondanks is het mogelijk dat informatie op de website onjuistheden bevat.

Aansprakelijkheid

WebCreated werd met de grootste zorg samengesteld. WebCreated kan dan ook in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor eender welke schade, welke het gevolg is van beslissingen die zijn genomen op basis van informatie verkregen via deze website.

Copyright

Het is in geen enkel geval en onder geen enkele omstandigheid toegestaan om informatie van deze website over te nemen en/of te verspreiden zonder daarvoor uitdrukkelijke schriftelijke toestemming te hebben verkregen van WebCreated. De intellectuele eigendomsrechten van de website worden op geen enkel ogenblik en onder geen enkele omstandigheid overgedragen aan de bezoeker(s).

Links op WebCreated

Links die op WebCreated terug te vinden zijn kunnen verwijzen naar websites van derden. WebCreated kan in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van dergelijke websites.

Links op websites van derden

Het kan voorkomen dat websites van derden een link plaatsen naar de website van WebCreated. Deze websites hebben op geen enkele manier een verbintenis afgesloten met WebCreated en plaatsen de link geheel uit vrije wil. Het spreekt van zelf dat WebCreated niet aansprakelijk gesteld kan worden voor de inhoud van websites die naar WebCreated verwijzen.

Wijzigingen disclaimer

WebCreated behoudt zich het recht voor om deze disclaimer aan te passen. Omwille van deze reden is aan te raden om deze pagina op regelmatige basis te controleren voor het meest actuele beleid van WebCreated.